Spelregels

Een leuk spel waarbij je een kaart of meerdere kaarten kunt kopen. Dan worden er nummers genoemd en als jij deze hebt, kun je die doorstrepen. Heb je dan de hele kaart vol? Dan kun je volop in de prijzen gaan vallen! Weet jij al over welke online game het hier gaat? Vroeger speelden veel mensen het ook in grote hallen en werd het erg groots aangepakt.

Nu kan het ideaal thuis vanuit de pc worden gespeeld, volop geld winnen en plezier maken het is als vanouds. Het gaat er om dat je bij deze game ook eens wat duurdere kaarten durft te spelen, je kunt wel de goedkoopste gaan kopen, maar als je gaat investeren in de wat duurdere, dan win je ook veel meer geld, als je eenmaal in de prijzen valt!

Ook kun je natuurlijk jackpots winnen bij dit spel, als jij een hele kaart vol hebt dan is de kans groot dat jij eens extra in de prijzen gaat vallen, investeer nu in deze game en geniet er van! Je gaat erg genieten en zeker weten dat jij plezier gaat maken hier. Er zijn altijd veel mensen en je kunt hier dag en nacht spelen.